ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
 
Ο ex Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογίας Δρ Ψυρρόπουλος Ζ Δημήτριος, ειδικός καρδιολόγος ενηλίκων και παίδων, διευθύνει το ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - PROCARDIA MEDICAL INSTITUTE, ένα πρότυπο ολοκληρωμένο καρδιολογικό  διαγνωστικό κέντρο που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
 
Το κέντρο απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, διαθέτει υψηλής ποιότητας σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό και στελεχώνεται από ένα άριστα επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που με την εμπειρία του εξασφαλίζει τις καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες για τον κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο των επισκεπτών.
 
Είναι επίσης γνωστό ότι η προσφορά ενός σύγχρονου καρδιολογικού ιδρύματος, σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση, αποτελεσματικότητα, πληρότητα, ποιότητα αλλά και αναγνωρισιμότητα των δραστηριοτήτων του. 
 
Ο καλύτερος καρδιολόγος χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη εμπειρία του, τη σοβαρή επιστημονική κατάρτιση, την αφοσίωση στο ιατρικό λειτούργημα και τη ζεστή ανθρώπινη συμπεριφορά.
 
Οι δραστηριότητες του κέντρου φιλοξενούνται σε δύο ορόφους, ζεστά επιπλωμένους, φωτεινούς, διαμπερείς και κλιματιζόμενους. 
Ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο πλήρως εξοπλισμένα εξεταστικά εργαστήρια, ένα ευρύχωρο σαλόνι αναμονής των επισκεπτών σε άμεση επικοινωνία με το γκισέ γραμματειακής υποστήριξης, ένα ξεχωριστό άνετο γραφείο συζήτησης και ενημέρωσης και άνετο πολυτελές διπλό WC. 
Ο 2ος όροφος αποτελείται από σαλόνι αναμονής, από τρεις μεγάλους χώρους πλήρως εξοπλισμένους που γίνονται τα ειδικά προγράμματα σωματικής δραστηριότητας / αγωγής υγείας με στόχο την πρόληψη και αποκατάσταση καρδιομεταβολικών αποκλίσεων όπως και την βελτίωση της ανθρώπινης απόδοσης και από ένα άνετο πολυτελές διπλό WC. 
 
Επισημαίνεται ότι τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής.  
 
ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 
 
Με εξαιρετική διαγνωστική επιτυχία, ποιότητα και ασφάλεια, προσεγγίζονται όλες οι παθολογικές καταστάσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν στη λειτουργία των καρδιαγγειακών και καρδιομεταβολικών παραμέτρων. Διαβάστε περισσότερα στο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

© 2012 dps - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ / Cardiologist Psirropoulos Dimitrios MD, PhD - ProCardia Medical Institute / An Integrated Cardio Metabolic and Ergometric Centre for Adults and Children

Υλοποιήθηκε από Webnode